Huolelliset peruspesut Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Aika hoitaa tilojen peruspesu? Ota yhteyttä Siivous Sarandasiin ja pyydä tarjous peruspesusta! Toteutamme peruspesuja Espoossa, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla tarkasti ja ammattitaitoisesti.

Miksi peruspesu?

Peruspesu luo pohjan kohteen siisteyden säilyttämiselle. Teemme peruspesuja mm. taloyhtiöiden porraskäytäville, yritysten toimitiloihin, päiväkoteihin, palvelutaloihin ja kouluihin sekä yleisten tilojen, kuten liikuntahallien tai kauppakeskusten sisääntuloauloihin. Peruspesussa käydään huolellisesti läpi kaikki likaa keräävät paikat, joiden siistiminen tavallisilla, arkisilla siivousmenetelmillä on haastavaa. Peruspesulla saadaan puhdistettua tuulikaapit, aulojen lattiat, hissit ja porrashuoneet sekä myös esimerkiksi uimahallien pesutilat ja saunat. 


Peruspesu pidentää rakenteiden ja pintojen käyttöikää. Lisäksi pintojen kunnosta huolehtimalla kiinteistönomistajat voivat välttyä yllättäviltä remonttikustannuksilta. Siivous Sarandas tekee peruspesut Espoossa, Vantaalla ja niiden lähialueilla kaikenlaisiin kohteisiin koosta tai työmäärästä riippumatta. Meiltä löytyy laadukkaat välineet ja aineet, joilla pystytään käsittelemään pintoja ja materiaaleja niiden vaatimalla tavalla.

Ota yhteyttä

Tilaa peruspesu siivousalan ammattilaiselta

Peruspesulla yleiset tilat saadaan siistiin kuntoon, jota on sitten helppo ylläpitää säännöllisillä siivousmenetelmillä. Kun tiloihin suoritetaan laadukas ja huolellinen ammattilaisen tekemä peruspesu, saadaan tilat pidettyä kunnossa useamman vuoden tavallisella siivoamisella. Miksi peruspesu tulee sitten jättää ammattilaisen hoidettavaksi? Peruspesuihin erikoistuneella siivousyrityksellä on paitsi peruspesujen vaatima osaaminen, myös oikeat välineet, koneet ja aineet. Ilman monipuolisia peruspesuihin tarkoitettuja siivousvälineitä tehty peruspesu voi johtaa rakennuksen pintojen vahingoittumiseen.

Peruspesulla lattiat, ikkunat ja vaikeat pinnat puhtaaksi

Peruspesu yhdistetään useimmiten nimenomaan lattioiden peruspesuun. Lattioiden peruspesussa käytetään koneita ja aineita, joilla saadaan puhdistettua lattia syvältä, jopa lattian pintamateriaalin sisältä. Kun vahatuille lattioille tehdään peruspesu, suoritetaan myös lattian vanhojen vahakerrosten poisto koneellisesti tai kemiallisesti. Vahaamme lattian peruspesun yhteydessä uudelleen.

Monipuoliset peruspesut Sarandasilta:

  • Lattioiden ja muiden pintojen peruspesut

  • Vahaukset ja muut tarvittavat käsittelyt

  • Ikkunoiden pesut

  • Yläpölyjen poistot

  • Höyrypesut

Tilaa peruspesu

Vinkkejä peruspesutarpeen vähentämiseen

Peruspesujen väliä voidaan pidentää tilojen säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Pintojen huolellinen hoito vähentää paitsi peruspesun tarvetta, myös helpottaa arkista ylläpitosiivousta. Ei huolta, tavallista likaantumista on helppo välttää, kunhan ylläpitokeinoihin ja materiaalien valintaan ollaan valmiita hieman panostamaan.

 

Yleisissä kiinteistöissä kovimmalle kulutukselle joutuu lattia. Etenkin sisääntuloaulat ovat alttiita likaantumiselle, sillä kengistä kulkeutuu väistämättä likaa lattiapinnalle jatkuvasti. Voiko tätä estää? Ei täysin, mutta tuulikaapit ja ovimatot toimivat loistavana keinona vähentämään pintamateriaalien nopeaa kulumista ja näin pidentää väliä peruspesun tarpeelle. 

 

Myös itse pintamateriaaleilla on vaikutusta peruspesujen tarpeeseen. Kun kiinteistöön valitaan oikeat materiaalit tilan käyttötarkoitukset ja toiminta huomioiden, on todennäköisempää välttyä ylimääräiseltä peruspesun tarpeelta. Tilan käyttövaatimuksia vastaava pintojen päällystys on helpompi pitää puhtaana!

Peruspesut pitkällä kokemuksella

Siivous Sarandas hoitaa peruspesut luotettavana alan ammattilaisena jo yli 20 vuoden vankalla kokemuksella. Käytämme peruspesuissa viimeisimpiä puhdistusalan menetelmiä, kuten tehokkaita koneita ja aineita, joiden käyttäminen tulee aina jättää ammattilaiselle.

Peruspesujen lisäksi tarjoamme kattavat yrityssiivous- ja kotisiivouspalvelut. Palvelemme kiinteistöjä ja yrityksiä Espoon ja Vantaan alueella sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa peruspesu kauttamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

puhelinkuvake

Siivous Sarandas on apunasi kodin puhtaanapidossa. Ota yhteyttä ja kerro siivoustarpeistasi tai tilaa kotisiivous!

Yhteystiedot