Laadukas toimistosiivous Espoossa ja lähialueella

Yhteystiedot

Tarvitsetko alan osaavaa ammattilaista toteuttamaan yrityssiivouksen toimistossa tai muussa toimitilassa? Ota yhteyttä Siivous Sarandasiin ja pyydä tarjous yrityssiivous- tai toimistosiivouspalveluista! Toteutamme toimistosiivouksia Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. 

Puhtaat toimitilat lisäävät viihtyvyyttä

Puhtaat ja siistit yrityksen toimitilat tuovat viihtyisyyttä työpäivään sekä sinulle että työntekijöillesi. Työtilojen puhtaanapidolla voidaan tämän lisäksi vaikuttaa merkittävästi myös sisäilman laatuun, mikä puolestaan vaikuttaa omalta osaltaan keskittymiskykyyn ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Raikkaissa, huolellisesti siivotuissa tiloissa on myös huomattavasti mukavampi isännöidä tapaamisia ja vastaanottaa tärkeitä asiakkaita.

 

Siivous Sarandas on erikoistunut kotisiivouspalvelujen ohella myös yrityksille räätälöityihin yrityssiivouspalveluihin sekä toimistosiivouksiin. Toimialueeseemme kuuluvat Espoo ja muu pääkaupunkiseutu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettavaa yrityssiivousta toimitiloihisi

Me ymmärrämme, että pitkän työpäivän jälkeen ei kukaan jaksa vielä jäädä siivoamaankin. Siksi hoidamme yrityssiivoukset kattavasti Espoossa ja Kauniaisissa, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen. Toimimme luotettavasti ja tarjoamme aina asiakaslähtöistä palvelua. Hoidamme toimitila- ja yrityssiivoukset silloin kuin on sovittu, laadukkaalla työnjäljellä. Olemme ammattitaitoinen ja vastuullinen siivouspalvelu. Kunnioitamme toimitiloja siivotessamme kaikkia tietoturvaan liittyviä vaatimuksia. Meidät päästät toimitiloihisi mieluusti: saat paitsi siistit tilat, myös rehdin ja rehellisen siivoustiimin! 

Tarjoamme yrityssiivouksia esimerkiksi seuraavissa toimitiloissa:

  • Päiväkodit

  • Toimistot

  • Palvelutalot

  • Työmaaparakit

Lue myös kotisiivouspalveluista

Toimistosiivousta vuosikymmenien kokemuksella

Siivous Sarandas työskentelee luotettavana alan ammattilaisena jo yli 20 vuoden vankalla kokemuksella. Käytämme yritys- ja toimistosiivouksissa viimeisimpiä puhdistusalan menetelmiä, muun muassa kemikaalitonta Ownwell-siivousmenetelmää. 

 

Yrityssiivouspalvelujen lisäksi tarjoamme kattavat kotisiivouksen palvelut.
Palvelemme sinua ja yritystäsi Espoon ja Kauniaisten alueella sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa toimistosiivous tai yrityssiivous kauttamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

sininen puhelinkuvake

Jätä yrityssiivous alan ammattialaisen osaaviin käsiin. Ota yhteyttä Siivous Sarandasiin ja pyydä tarjous yrityssiivouksesta tai toimistosiivouksesta!

Yhteydenottoon