Kotisiivous Espoossa, Kauniaisissa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua kodin tai muun vapaa-ajan asunnon viikkosiivoukseen? Siivous Sarandas toteuttaa kotisiivoukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti Espoossa, Kauniaisissa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Aina sama, tuttu ja luotettava siivooja. Tilaa kotisiivous kauttamme!

Ylläpitosiivous ja viikkosiivous

Työt kesken, ruoka laittamatta: taas jäi siivoamatta, jo toinen viikko putkeen! Tai ehkä kotisiivous ei vain kerta kaikkiaan ole sinun juttusi, syistä viis. Onneksi meidän juttumme se on. Suosituimpiin ja yleisimpiin palveluihimme kuuluvat kotitalouksien ja muiden vapaa-ajan asuntojen ylläpito- ja viikkosiivoukset. Tilaa kotisiivous meiltä!

Ylläpitosiivoukseen ja viikkosiivoukseen kuuluvat seuraavat työt:

 • Imurointi

 • Pölyjen pyyhintä

 • Peilien pyyhintä

 • Lattioiden nihkeä pyyhintä

 • Keittiö (kaappien ovien/tasojen puhdistus päältä)

 • Ovien kahvojen ja valokatkaisimien pyyhkiminen

 • Kylpyhuone

Kotisiivous ja palvelumme sovitetaan ja räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka siivouksesta pitäisitkin, aina ei vain ehdi panostaa niin perusteellisesti kuin haluaisi. Ei huolta, kotisiivouksemme on mahdollista toteuttaa myös kertasiivouksena! Siivous Sarandas toteuttaa kotisiivoukset ilman sen pidempää sitoutumisaikaa.

Ota yhteyttä

Muuttosiivous ja loppusiivous

Oletko muuttamassa uuteen asuntoon ja tarvitset apua muuttosiivouksessa? Muuttohommat uuden ja vanhan asunnon välillä vievät luonnollisesti aikaa ja energiaa.

Siivous Sarandasilta löytyy apu niin edellisen asuntosi loppusiivoukseen kuin uuden asuinpaikkasi muuttosiivoukseen myös viikonloppuisin.

Ota yhteyttä ja kerro siivoustarpeistasi!

Tilaa muutto- tai loppusiivous

Ikkunoiden pesu

Kirjoita teksti tähän

Ikkunoiden pesu hoituu kätevästi ja ripeästi asianmukaisilla puhdistusvälineillä ja ammattilaisen toteuttamana. Mikäli haluat säästää vapaa-aikaasi mieluisampaan puuhaan, on kannattava vaihtoehto tilata ikkunoiden pesupalvelut alan osaavalta tekijältä.

Tilaa ikkunanpesu Siivous Sarandasilta Espoon ja Kauniaisten läheisyydessä, ja jokakeväinen projekti on kerrankin kevyempi! Mitä vielä? Sinun ei tarvitse tuskailla oikeanlaisten lastojen ja pesuaineiden metsästämisestä, me tulemme paikalle täysin varusteltuina ja sinä saat lopputuloksena huolellisesti pestyt ikkunat.

Kotisiivous - palvelujen hinnasto

 • Tuntihinta

  44,00 €

  (sis. alv. 24 %)

 • Arvonlisäveroton tuntihinta

  35,48 €

 • Siivouspalvelun tuntihinta 40 prosentin (2020) kotitalousvähennyksen jälkeen

  26,40 €

Kirjoita teksti tähän

Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa! Lue lisää osoitteesta www.vero.fi 

 

Kotisiivouksen palvelualuettamme ovat Espoo, Kauniainen ja Helsinki

puhelinkuvake

Siivous Sarandas on apunasi kodin puhtaanapidossa. Ota yhteyttä ja kerro siivoustarpeistasi tai tilaa kotisiivous!

Yhteystiedot